Kontaktoni me ne

Instituti për Demokraci, Media dhe Kulturë

Rruga e Elbasanit, Pll. Edil Alit

Kati 2, zyra 213/1, Tiranë

Tel: +355 44521899

Email: info@idmc.al • office@idmc.al

idmc-map