Kalendari i Kujtesës

Kalendari i Kujtesës është një projekt i Institutit për Demokraci, Media dhe Kulturë (IDMC) dhe vjen si një sprovë për të regjistruar momentet dhe zhvillimet kryesore që lidhen me përpjekjet për liri, demokraci dhe të drejta njerëzore në Shqipëri. Kalendari është i hapur për plotësime dhe sugjerime, për të arritur në një botim më të plotë dhe më të konsoliduar. IDMC falenderon autorin e këtij drafti, historianin Uran Butka.

janar     shkurt     mars     prill     maj     qershor     korrik     gusht     shtator     tetor     nentor     dhjetor