Tag Archives: komunizmi

workshop-dok

Komunizmi përmes dokumentave arkivore

Instituti për Demokraci, Media dhe Kulturë organizoi më 17-18 shkurt 2017 workshopin “Komunizmi përmes dokumentave arkivore”. Në këtë workshop morën pjesë mësues të historisë nga Tirana dhe rrethet, drejtuar nga Dr.  Idrit...