Observatori

Te gjitha postimet nga Observatori

…Rini e kputun…

Nga Pjeter Logoreci Nje histori reale e ndodhun nder birucat famkeqe te burgut te Shkodres, nga kujtimet e mia per axhen tem Filip Logoreci. … Kur kapterri i burgut hapi deren, terri...

Shqipëria dhe kampet e saj të vdekjes

Nga Kastriot Dervishi Vazhdimisht qeveria komuniste dhe udhëheqja e saj me në krye Enver Hoxhën janë denoncuar nga organizmat ndërkombëtarë për shkeljet e të drejtave të njeriut. Padyshim në krye të këtij...