Observatori

Te gjitha postimet nga Observatori

IDMC rikthen “Ditët e Kujtesës”

Me kujtesën si mision Instituti për Demokraci, Media dhe Kulturë (IDMC) në bashkëpunim me Fondacionin Konrad Adenauer nisi të enjten, më 16 nëntor, edicionin e dytë të “Ditëve të Kujtesës”. Kjo veprimtari...