Observatori

Te gjitha postimet nga Observatori

Debati për kujtesën përtej Kinostudios

Nga Jonila Godole  Çështja e transmetimit të filmave propagandistikë të prodhuar në Kinostudio, përveçse e përfshiu shoqërinë shqiptare në një debat dikotomik (pro dhe kundër, komunistë dhe antikomunistë, nostalgjikë dhe kundërshtarë), hodhi...