Observatori

Te gjitha postimet nga Observatori

award-godole

Diplomë mirënjohjeje për IDMC

Dr. Jonila Godole, Drejtore Ekzekutive e IDMC-se, u nderua nga Kryesia e Shoqatës së ish të Përndjekurve të Shqipërisë me qendër në Shkodër, me Diplomën e Mirënjohjes për punën e palodhur dhe...