Observatori

Te gjitha postimet nga Observatori

alb-bunkers

Shqipëria, bunkerët dhe turizmi

Gjatë viteve 1970 dhe ’80, në Shqipëri u ndërtua një rrjet prej 700.000 bunkerësh të madhësive të ndryshme. Tani qeveria shqiptare po hap për publikun disa prej këtyre bunkereve dhe tuneleve të...