Tag Archives: Ditët e kujtesës

Asgjë e re në Lindje

Nga Fatmira Nikolli | Gazeta Shqiptare, 17 shkurt 20 Tri dekada pas rënies së regjimit komunist, Shqipëria nuk njeh asnjë gjyq për krimet e diktaturës, mësuesit shohin mangësi në librat shkollorë sa...

IDMC rikthen “Ditët e Kujtesës”

Me kujtesën si mision Instituti për Demokraci, Media dhe Kulturë (IDMC) në bashkëpunim me Fondacionin Konrad Adenauer nisi të enjten, më 16 nëntor, edicionin e dytë të “Ditëve të Kujtesës”. Kjo veprimtari...