Tag Archives: Dosjet e Sigurimit

IDMC: Workshop për Raportimin mbi Dosjet

Instituti për Demokraci, Media dhe Kulturë  (IDMC) në bashkëpunim me Konrad Adenauer, Autoritetin për Informimin mbi Dokumentet e ish-Sigurimit të Shtetit, Prezencën e OSBE-së në Shqipëri dhe Fondacionin Federal për Studimin e...