Tag Archives: Fatos Lubonja

Izolimi i Fatos Lubonjës në Spaç

Të dënuarit me vendim gjykate gjatë diktaturës komuniste e vuanin dënimin në kushte izolimi të plotë (burg) ose nëpërmjet punës së detyruar. Në dokumente të Këshillit të Ministrave dhe akte të tjera,...