Tag Archives: IDMC

IDMC rikthen “Ditët e Kujtesës”

Me kujtesën si mision Instituti për Demokraci, Media dhe Kulturë (IDMC) në bashkëpunim me Fondacionin Konrad Adenauer nisi të enjten, më 16 nëntor, edicionin e dytë të “Ditëve të Kujtesës”. Kjo veprimtari...

IDMC: Workshop për Raportimin mbi Dosjet

Instituti për Demokraci, Media dhe Kulturë  (IDMC) në bashkëpunim me Konrad Adenauer, Autoritetin për Informimin mbi Dokumentet e ish-Sigurimit të Shtetit, Prezencën e OSBE-së në Shqipëri dhe Fondacionin Federal për Studimin e...