Tag Archives: ISKK

Kufiri shqiptar dhe ferri komunist

Nga Kastriot Dervishi. “Në themel të punës edukative, ushtarako — profesionale e teknike të Forcave të Kitfirit qëndrojnë: Teoria Marksiste — Leniniste e. Partisë sonë, mësimet e shokut Enver Hoxha dhe të...