Tag Archives: kampe internimi

Shqipëria dhe kampet e saj të vdekjes

Nga Kastriot Dervishi Vazhdimisht qeveria komuniste dhe udhëheqja e saj me në krye Enver Hoxhën janë denoncuar nga organizmat ndërkombëtarë për shkeljet e të drejtave të njeriut. Padyshim në krye të këtij...