Tag Archives: Kastriot Dervishi

dervishaj

Kriminaliteti në kohën komuniste

Nga Kastriot Dervishaj Komunikata ditore operative të datës 11.7.1966 e Ministrisë së Punëve të Brendshme. Shumë herë, nga persona idhtarë të regjimit komunist, apo nga të tjerë që nuk e kanë njohur...

telatgjemba

Kufiri shqiptar dhe ferri komunist

Nga Kastriot Dervishi. “Në themel të punës edukative, ushtarako — profesionale e teknike të Forcave të Kitfirit qëndrojnë: Teoria Marksiste — Leniniste e. Partisë sonë, mësimet e shokut Enver Hoxha dhe të...