Kontaktoni me ne

Instituti për Demokraci, Media dhe Kulturë

Rruga Bardhok Biba, nr. 75

Hyrja A, Kati 11, Tirana, Albania

Tel: +355 44521899

Email: info@idmc.al • office@idmc.al

map-idmc