Pyet Gjyshërit 2, Cmimi i Rrjetit, “Për gjyshen”, Nga: A.Zuno, E.Qose, K.Dervishi, Xh.Xhaferaj

Pyet Gjyshërit 2, Cmimi i tretë, “Pas në kohën e tij” Nga: Anxhela Shehi

Pyet Gjyshërit 2, Cmimi i tretë, “Mënyra e jetesës në kohën e komunizmit” Nga: A.B, K.I, Xh.K, M.K

Pyet Gjyshërit 2, Cmimi i tretë, “Muzika e huaj në diktaturë…” Nga: A.H, ZH.E, A.D, A.LL, D.B

Pyet Gjyshërit 2, Cmimi Inkurajues i Shoqatës së Mësuesve të Historisë , “Gruaja labinotase,-Një skllave e lindur

Pyet Gjyshërit 2, Cmimi i dytë, “I burgosur-Pa burg” Nga: M.R, S.L, Xh.P, S.F, L.K

Pyet Gjyshërit 2, Cmimi i dytë, “Një hap drejt dritës” Nga: E.Kalemi, S.Leka, E.Baxhaja

Pyet Gjyshërit 2, Cmimi i pare, “Unë jam… Nga: E.Shuli, M.Gështenja, R.Lami, G.Kojeli, E.Alla

Mirëmëngjes Shqipëri- Pyet Gjyshërit, një marrëdhëniet mes brezash

Opinion- Si e kujtojmë komunizmin?

Klan- 48 orë lexime në Tiranë

RTSH-Tirana lexon 2017

Ora News- Festivali Ndërkombëtar në Tiranë i kushtohet “Letërsisë në Lëvizje

Tonight Ilva Tare- C’dinë të lindurit e demokracisë për diktaturën

Mirëmëngjes Shqipëri-Tirana Lexon, Maratona e 3-të e leximit në kryeqytet

Ditë e Re-“Tirana lexon”, maratona ku të gjithë bëhen pak shkrimtarë

Vila 24-“Pyet Gjyshërit 2” Konkurs multimedial mes gjimnazistëve

Ora News- Në tetor, e vërteta e ekzekutimit të grupit të deputetëve në ‘45

Mirëmëngjes Shqipëri- Si e vizatojnë të rinjtë komunizmin”

Wake Up - Si e vizatojnë të rinjtë komunizmin

Në Tempull - Vendet e dëshmisë dhe kujtesës në Shqipëri

Debati për filmat e komunizmit në emisionin Bardh A Zi

Opinion - Filmat e komunizmit, te shfaqen apo jo?

IDMC Unë rrëfej - Pjesa 1

PËRBALLJA ME TË KALUARËN 1 - Video e realizuar nga TVSH me mbështetjen e OSBE

PËRBALLJA ME TË KALUARËN 2 - Video e realizuar nga TVSH me mbështetjen e OSBE

PËRBALLJA ME TË KALUARËN 3 - Video e realizuar nga TVSH me mbështetjen e OSBE

PËRBALLJA ME TË KALUARËN 4 - Video e realizuar nga TVSH me mbështetjen e OSBE

PËRBALLJA ME TË KALUARËN 6 - Video e realizuar nga TVSH me mbështetjen e OSBE

VIDEO: Historia e dy motrave që u arratisën me not

VIDEO: Nga dokumentari “Kujtesa e një vendi që harroi të harronte...”

Mediat dhe pasqyrimi i të shkuarës komuniste

Terrori komunist në Shqipëri

VIDEO: Dhjetë diktatorët më të këqinj

VIDEO nga Ermelinda Lupi: "Kontrast". Çmimi i parë në konkursin “Born in '90’s”

VIDEO nga Klaidi Marku: "The screen". Çmimi i dytë në konkursin “Born in '90’s”