Category Archives: Lajme dhe veprimtari

Asgjë e re në Lindje

Nga Fatmira Nikolli | Gazeta Shqiptare, 17 shkurt 20 Tri dekada pas rënies së regjimit komunist, Shqipëria nuk njeh asnjë gjyq për krimet e diktaturës, mësuesit shohin mangësi në librat shkollorë sa...