1988 / Telegrami i nënës së Havzi Nelës drejtuar Presidiumit të Kuvendit Popullor

Nga Kastriot Dervishi | Gazeta 55, 12 gusht 20

Në praktikën e Presidiumit të Kuvendit Popullor të shqyrtimit të faljes së jetës, vihet re se Havzi Nela nuk ka bërë kërkesë. Nena e tij, Xhevahire Nela, i drejtohet Presidiumit më 26.2.1988. Po atë ditë kanë bërë telegram edhe “motrat, nipat dhe mbesat” e tij. Këtë telegram e ka nënshkruar Refije Vesel Seitaj. Sigurisht, asnjë telegram nuk u mor parasysh.

Telegrami i nënës

Shokut, Ramiz Alia

Presidiumi Kuvendit Popullor

Tirane

Lutem me falni jeten e djalit tim Havzi Nelaj qe eshte denuar me varje.

Nena Xhevahire Nelaj

Katundi Kollovaz

Lok. Shishtavec

letra e nenes se havzi neles

Postime të ngjashme