23 gusht, Dita Europiane e Përkujtimit të Viktimave të Sistemeve Totalitare

#UnëDëshmoj

#23GushtDitaEuropianeEPërkujtimitTëViktimaveTëSistemeveTotalitare

Në këto kartolina janë fatet e tre viktimave të diktaturës komuniste shqiptare, bashkë me të dhëna nga biografia e tyre. Të tre ata përfaqësojnë mijëra të përndjekur, të burgosur, të internuar, të vrarë dhe të zhdukur në vitet 1944-1990 nga terrori komunist, të cilët kërkojnë më në fund drejtësi dhe një memorial zyrtar në qendër të Tiranës.

Postime të ngjashme