Category Archives: Dëshmi dhe fakte

12 fakte për Dhjetorin 1990

Nga Neritan Sejamini. Mbas një çerek shekulli shtrembërime e gënjeshtra nga ata që kanë dashur t’i shfrytëzojnë ngjarjet e Dhjetorit 1990 për të veshur veten me legjitimitet, merita e heroizëm, sakrifica, ne që...