Poezi për Sigurimin: “Unë sonte fle i qetë…”

Mes morisë së tematikave të krijimtarisë së regjimit dikatorial, nuk bëjnë habi edhe poezitë e dedikuara për punëtoret e Sigurimit të Shtetit.

Një syresh e ka postuar në faqen e tij në Facebook, ish drejtori i arkivës në Ministrinë e Brendshme, Kastriot Dervishi.

Poezi për Sigurimin

Në të kaluarën, në jo pak raste hasim edhe poezi për armën e Sigurimin dhe punëtorin operativ. Një prej këtyre është edhe kjo që bashkëlidhet, e cila tregon qartë se për çfarë e dashuronte njeriu i ri i komunizmit, punëtorin operativ.

poeziaBurimi: http://www.panorama.com.al/dalin-poezite-per-spiunet-e-sigurimit-une-sot-fle-e-qete-kur-ti-naten/

 

Postime të ngjashme