Observatori

Te gjitha postimet nga Observatori

Homazh për të rënët e lirisë

Nga Reshat Kripa Më 25 janar 2006 Asambleja Parlamentare e KE-së, me 99 vota pro, 42 kundër dhe 12 abstenime, miratoi rezolutën Nr. 1481 (2006) “Mbi nevojën për dënimin ndërkombëtarë të krimeve...